Omlazení pleti vyhlazením mimických vrásek použitím kyseliny hyaluronové

19.04.2016 19:22

Preparáty na bázi 100% kyseliny hyaluronové jsou vysoce biokompatibilní a jsou pomalu absorbovány. Lze je vstřikovat do celé oblasti obličeje, dekoltu, krku a rukou. Kyselina hyaluronová je látka tělu vlastní, jejíž funkcí je zachovat úroveň hydratace pokožky a zvyšovat tonus pleti. Má silné hydratační schopnosti,které pokožka s přibývajícím věkem postupně ztrácí. V důsledku toho se pleť stává sušší a křehčí a začínají se objevovat první vrásky. V tkáni se postupně objevují propadliny a rysy obličeje poklesávají. Tento nedostatek kyseliny hyaluronové lze efektivně zmírnit vstříknutím přípravků. 

Trojitý účinek:

1. Okamžitý vyplňující účinek
Kyselina hyaluronová se vstřikuje přímo do vrásek: takto vytvořený objem napne a okamžitě vyplní rýhy. Ihned po první injekci se vrásky výrazně a viditelně zmenší. 

2. Liftingový účinek
Kyselina hyaluronová se vstřikuje přímo do oblasti,kde je tkáň pokleslá, a tím dochází k okamžitému vypínacímu efektu se zvýšením objemu. Díky tomuto liftingovému efektu nabízejí výplně skutečnou alternativu k zákrokům plastické chirurgie v případech, kdy ještě pokles napětí pokožky není příliš výrazný, tím, že obnoví obličejové kontury. Z tohoto důvodu je důležité zahájit terapii co možná nejdříve.

3. Hydratační účinek
Tím, že je preparát vstřikován do škáry rehydratuje pleťovou tkáň do hloubky.
Celková cena vždy závisí na množství a charakteru použitého materiálu.

Výplně vrásek kolem úst, v oblasti čela, výplně rtů : 1 ampule od 4800 Kč
mezoterapie tváře, čelo, dekolt: 1 ampule od 3300 Kč dle materiálu

Výhody:
1. Přirozené a okamžité výsledky
2. Optimální bezpečnost
3. Dlouhotrvající účinek, který se v průběhu doby zlepšuje - v závislosti na vašem věku a struktuře vašeho obličeje bude nezbytné 1 až 3 úvodní sezení, aby bylo dosaženo požadovaného účinku, který je zřejmý ihned po prvním ošetření.

Výplň rtů kyselinou hyaluronovou

před

po

Výplň nasolabiálních rýh kyselinou hyaluronovou

před

po