BioRev - 100 % koňský kolagen typu I

13.12.2017 12:27

BioRev - 100 % koňský kolagen typu I

Kolegen tvoří podpůrnou elastickou síť všech orgánů a tkání - kůže cév, orgánů. svalů. Věkem a slunečním záření se množství a kvalita kolegenu snižuje a na kůži se vytvářejí změny, které jsou zodpovědné za projevy stárnutí na pokožce. V kůži je kolagen zodpovědný : 

- jasnost a svěžest                                                                                  

- konzistenci, kompaktnost a pružnost pokožky

- kresbu, hydrataci a vypnutí pokožky

- podporuje regeneraci pokožky

- zabraňuje stárnutí

BioRev přírodní čistý sterilní prášek koňského kolagenu se aplikuje do hlubší vrstvy podkoží, kde je vstřebán, aby účinně napomohl mnohonásobnému zvýšení tvorby kolagenu a zabezpečí vyplnění tkáně. Ošetřená oblast může být po aplikaci mírně oteklá a zarudlá se spontánním vymizením během několika hodin po zákroku.

Kolagen a alergie:

Zdravotnické prostředky na bázi koňského kolagenu byly aplikovány desítkám tisíc pacientů ve formě spreje, polštářků na krytí rány, intradermálně. Alergická reakce v souvislosti s aplikací zdravotních prostředků na bázi koňského kolagenu nejsou zaznamenány v míře, která by byla zvýšena ve srovnání s hlášením o nežádoucích účincích u jiných typů zdravotnických prostředků.

Kontraindikace:

neléčená epilepsie, v případě známé přecitlivělosti na produkt, poruchy kolagenní cévní a autoimunitní onemocnění pojivové tkáně, místa s kožní infekcí, těhotenství a kojení

Cena : obličej, krk, dekolt  4900,00 Kč